Olen siis tekemässä nukkekodin puutarhaa. Eli jotakin on tulossa pitkästä aikaa tänne blogiinkin:)

Pohjana on rikki menneen kylmälaukun kansi. Ensimmäisenä piirsin puron ja kaiversin sen veitseä apuna käyttäen. Siinä ehti eräätkin kylmät väreet mennä, ennen kuin homma oli valmis... Sitten suoritin pohjamaalaukset. Hiekkaa kävin keräämässä hiekkalaatikolta, pikku kivet etsin äitin kätköistä ja suuremmat kivet on Jäämeren rannalta äitin serkun tuomia. Nurmikko  on Flower Softia.

Koska puro näyttäisi ihan hassulta, jos se vaan päättyisi noin, niin sitä täytyi yritttää peitellä. Siispä otin tämän näköistä materiaalia,

eli oasissientä.

Ja ryhdyin työstämään sitä. Joko arvaat mitä tein?

Tämä on ikäänkuin silta, jonka ali puro menee.

Maalasin sen kivimaalilla ja liimasin tummanvihreää Flower Softia sammaleeksi.

Laitoin puroon vettä Scenic waterista. Huvimaja on ostettu Tiimarista. Majasta puuttui jo alunperin yksi tökki, mutta eipä haitannut minua, tulipahan isompi oviaukko. Maalasin sen ja irrotin narun, josta sen olisi saanut roikkumaan, sekä liimasin ruskeaa risunauhaa ympärille.

Puron toiseen päähän tulee penkki, joka peittää rajakohdan. Taka-alalla oleva puu on viinirypäleen ranko, johon liimasin Flover Softia. Vasemman laidan puskat ovat olevinaan lumimarjapensaita. Matskun purin kranssista (ostettu Porvoosta eräästä sisustuskaupasta).  Huvimajan vieressä oleva lyhty on Tiimarista ostetulta lumiukolta viety. Lisäksi siellä on pieni ruskea allas lintujen juottoastiaksi.Ihana projekti on ollut ja onneks vielä jatkuukin!:)

Olisiko ehdotuksia huvimajan sisustukseen? Kerro kommentoimalla postaukseen=)

-Ona-