Olen tässä vietellyt vaudikasta talvilomaa. Eilen illalla huristelin pendoliinolla Helsingistä shoppailemasta ja kummin luota. Vakaista aikomuksista huolimatta en blogiani kerennyt/kehdannyt päivittää aikaisemmin. Mineilyja ei reissaamisen takia tullut tehtyä, mutta tässä äitin aikaisemmin rakentama kangaskauppa:

Äiti teki viimekesänä kangaskaupan vanhaaan nukkekotihuoneeseen, jossa on alkuperäiset tapetit. Hänellä oli muistikuva Kuopiossa olleesta vanhasta kangaskaupasta, siitä inspiraatio. Kaupassa myydään kankaita,lankoja,nauhoja,vanua ym ompelutarvikkeita,käsitöitä: lapasia.villasukkia ja neuleita sekä tyynyjä,nalleja ja liinoja.

Lankahylly on pannunalunen, jonka joku sisaruksistani on tehnyt koulussa.  Villasukat ja lapaset on ostettu Tallinnasta Nuku Poodista. Virkatut tyynyt ovat Railin tekemiä. Nallet on muistaakseni ostettu vuosia sitten Linnanmäellä olleesta lelumuseosta.Neulemekot ostettu  Turusta Presentosta.

Vanhassa kaapissa on myytäviä liinavaatteita. Asiakas voi halutessaan ompeluttaa esim verhoja, lakanoita ja pöytäliinoja. Vanu pärekorissa ja lankahyllyn päädyssä olevat nauhat äiti sai ystävältään.Hänen tädilllään oli kauppa vuosikymmeniä sitten, ovat sieltä peräisin.

Pitsiliinat ovat Tertun käsialaa. Lokerikossa on paljon erivärisiä "nappeja".Tilkkutyynyt ovat pikkuserkultani ja ehkä yksi Lahden nukkekotimarkkinoilta ostettu. Vihreässä laatikossa pienen pieniä lankarullia.